Welkom op de site van Donna

Laten we ons even voorstellen

Wij, Margreet en Frans, zijn de trotse eigenaren van de Perro de Agua Español,

Kasandra du Pays des Vallées, roepnaam Donna en haar dochter Alicia, roepnaam IzzyNadat we enkele jaren geleden een van onze labradors op de leeftijd van bijna 15 jaar in hebben mo​eten laten slapen hebben we naast de andere labrador gekozen voor dit actieve en spontane ras, waar we nu veel plezier aan beleven.

Wij wonen in het oosten van Nederland, hebben een ruime tuin waar de honden heerlijk buiten kunnen zijn.

Daarnaast vinden we het belangrijk om er met de honden op uit te gaan, zodat ze ook andere honden, dieren, situaties en geurtjes tegenkomen. De tuin is leuk, maar voor hun ook een beschermde omgeving, waar ze elk hoekje en gaatje ondertussen wel kennen. Buiten is er elke dag wel weer wat nieuws te zien of ruiken, dat blijft altijd interessant voor ze.

Ook gaan de honden regelmatig mee naar het werk, waar ze zich prima vermaken en zo ook niet elke keer alleen thuis zitten. Ze zijn toch het liefst bij de baas, maar kunnen zich thuis ook goed alleen vermaken (meestal slapen hoor).

De puppies van  Donna en haar nieuwe vriendje Emilio zijn 21 november 2013 geboren en hebben allemaal al een nieuw baasje gevonden! Izzy blijft bij ons.

Nieuws hierover vindt u bij puppies.

 

Izzy, 4,5 maanden oud